03

Ons team

Het bestuur van 2vande52 bestaat uit Wijtze, Marsha en Rob, bijgestaan door vrijwilligers Kirtika en sociaal werker Arbind

Wijtze Velema

Wijtze Velema

Voorzitter

Mijn naam is Wijtze Velema, woonachtig met gezin in Kampen. Simpelweg haal ik de meeste energie uit het wat voor iemand anders kunnen betekenen. Zowel dichtbij als ver weg. In 2016 samen met Bobby Regensburg vertrokken naar Nepal met een plan. Deze reis was bedoeld om mezelf nog meer te activeren en om iets te kunnen betekenen. Een bezoek aan het zeer kansarme Haripur heeft mijn hart geraakt en gestolen. Het besef dat we hier nu daadwerkelijk iets betekenen voor de omgeving en inmiddels ruim 150 kinderen geeft onbetaalbare energie. Het zaadje is in 2016 in de grond gestopt en tot bloei is gekomen…

Marsha Regensburg

Secretaris

Mijn naam is Marsha Regensburg, woonachtig met mijn gezin in Apeldoorn. Naast mijn inzet voor de stichting ben ik moeder, gastvrouw en theatermaker. In 2017 mocht ik als theatermaker en toneelspeler naar Haripur voor de stichting, en hier is mijn liefde voor de mensen en de Primary Indrapur School ontstaan. De reis bestond uit het inventariseren van de ontwikkeling, educatie, hygiëne en natuurlijk veel spel. Het was een reis om nooit meer te vergeten! Van de eerste steen tot nu, heb ik de school en stichting zien groeien (en mogen ervaren) tot iets krachtigs. Voor de stichting houd ik onze soc. media kanalen bij en overzie ik de hulpvragen van de Indrapur School. Als team proberen wij de hulpvragen samen met onze donateurs te realiseren. Samen bouwen draagt veel meer vrucht, en dat ervaar ik als onze kracht.

Stichting 2 van de 52 - Rob Degreef

Rob Degreef

Penningmeester

Ik ben Rob Degreef, ondernemer en werkzaam in de foto-videoindustrie. Naast het mooie bedrijf Degreef & Partner maken mijn gezin, sport, harde rockmuziek en reizen mij blij. Aangezien mijn bedrijf mij veel moois heeft gebracht in het leven wil ik ook veel terug geven aan de maatschappij. De Stichting 2 van de 52 maakt het mogelijk om kansarme jongeren in Haripur toch iets te laten bereiken in het leven en ik ben blij dat ik daar mijn steentje aan bij kan dragen.

Stichting 2 van de 52 - Kirtika van Hunen-Malla

Kirtika van Hunen-Malla

tolk

Een wereldburger met passie voor mens en diversiteit. Kirtika van Hunen is mijn naam. Ik ben een gecertificeerde intercultural trainer en ik train  managers en teams van internationale organisaties om samen te werken zonder stress en ‘culture clash’. Daarnaast ben ik een auteur (Dutch-ess from the Himalayas, Wanneer culturen elkaar ontmoeten) en oprichter van between2cultures (www.between2c.nl)

Mijn oprechte geloof dat de sleutel tot ontwikkeling van een land opleiding is, heeft mij gemotiveerd om vrijwillige tolk voor de stichting 2 van de 52 te zijn. Want mijn wortels liggen in Nepal en ik waardeer de inzet van de mensen van deze stichting voor mijn geboorteland.

Arbind Kumar Chaudhary

Arbind Kumar Chaudhary

sociaal werker

Mijn naam is Arbind Kumar Chaudhary, afgestudeerd als sociaal werker op de Tribhuvan universiteit. Mijn expertise ligt op het gebied van lokale ontwikkeling en verzelfstandiging van mijn regio en ik heb volledige focus op het verbeteren van leefomstandigheden in het Sarlahi district, waar Haripur onderdeel van is.  Ik ben getrouwd, heb een zoon en woon met mijn gezin (ouders, broers en andere familieleden) in Haripur. Ik ben de oprichter van Lifeline en Indrapur Primary School, die dmv de support van 2vande52 prima functioneert. Ik ben full-time werkzaam voor de stichting.