03

Ons team

Het bestuur van 2 van de 52 bestaat uit 6 personen en bezoekt regelmatig het Haripur-gebied in Nepal om daar te helpen.

Wijtze Velema

Wijtze Velema

Voorzitter

Mijn naam is Wijtze Velema, woonachtig met gezin in Kampen. Ook ik ben in mijn dagelijkse leven werkzaam in de fotoretail. De reis naar Nepal in 2016 samen met collega Bobby was bedoeld om mezelf te activeren om iets te kunnen betekenen. Ik werd/wordt niet meer geshockeerd door tv beelden, journaals, etc. Een bezoek aan Haripur heeft mijn hart gestolen. Het besef dat we daadwerkelijk iets kunnen betekenen voor een kleine 100 kinderen. Deze hulp in de vorm van het zaadje in de grond stoppen en laten groeien.

Marsha Regensburg

Secretaris

Mijn naam is Marsha Regensburg en woonachtig in Apeldoorn. Naast mijn inzet voor de stichting ben ik moeder, gastvrouw en theatermaker. In 2017 ben ik als theatermaker en toneelspeler naar Haripur geweest, en hier is mijn liefde voor de mensen en de Primary Indrapur School ontstaan. Ik heb nog steeds veel contact met onze sociaal werker Arbind.

Stichting 2 van de 52 - Rob Degreef

Rob Degreef

Penningmeester

Ik ben Rob Degreef, DGA van Degreef & Partner, importeur/distributeur van diverse mooie foto- en videoproducten in Benelux, Frankrijk en Duitsland. Naast mijn mooie bedrijf maken mijn gezin, sport, harde rockmuziek en reizen mij blij. Aangezien mijn bedrijf mij veel moois heeft gebracht in het leven wil ik ook veel terug geven aan de maatschappij. De Stichting 2 van de 52 maakt het mogelijk om kansarme jongeren in Haripur toch iets te laten bereiken in het leven en ik ben blij dat ik daar mijn steentje aan bij kan dragen.

Melanie Veldtman-Klaasen

Fondsenwerving

Ik ben Melanie Veldtman-Klaasen, partner van Sander en werkzaam als rechercheur. Net als Rob ben ik gek op sport, harde rockmuziek en reizen. In 2017 ging ik in het kader van zelfontwikkeling naar Nepal. Ik werd daar zo geraakt, dat ik vervolgens in dat zelfde jaar nog terugging om d.m.v. donaties iets aan ze terug te geven. Sindsdien kom ik er elk jaar en heb ik een mooie vriendschap opgebouwd met een Nepalese familie en de Stichting Light of Life. Via Light of Life kwam ik in aanraking met Stichting 2 van de 52. Een bijdrage aan 2 van de 52 kon natuurlijk niet uitblijven. Ik ben dankbaar dat ik me sinds 2019 lid van Stichting 2 van de 52 mag noemen. Ik kijk er naar uit om in 2020 de mensen in Haripur te ontmoeten.

Stichting 2 van de 52 - Niesèt Groen

Niesèt Groen

Aanspreekpunt onderwijs

Mijn naam is Niesèt Groen en ik kom uit Kampen. Naast mijn fulltime baan op een Nederlandse basisschool in Almere, korfbal en reis ik graag en maak ik graag muziek. In juni 2019 ben ik afgestudeerd aan de internationale pabo. Tijdens deze opleiding heb ik kansen gehad om in het buitenland les te geven, wat ik dan ook met beide handen heb aangepakt. De afgelopen jaren ben ik in Indonesië, Frankrijk en Australië geweest om onderwijs te geven. Mijn passie ligt dan ook volledig bij het onderwijs. Toen ik met Wijtze Velema in contact kwam over de Stichting ‘2 van de 52’ werd ik razend enthousiast. Ik kan niet wachten om een keer richting Haripur te reizen om de mensen te ontmoeten en te ondersteunen op het gebied van onderwijs.

Stichting 2 van de 52 - Kirtika van Hunen-Malla

Kirtika van Hunen-Malla

tolk

Een wereldburger met passie voor mens en diversiteit. Kirtika van Hunen is mijn naam. Ik ben een gecertificeerde intercultural trainer en ik train  managers en teams van internationale organisaties om samen te werken zonder stress en ‘culture clash’. Daarnaast ben ik een auteur (Dutch-ess from the Himalayas, Wanneer culturen elkaar ontmoeten) en oprichter van between2cultures (www.between2c.nl)

Mijn oprechte geloof dat de sleutel tot ontwikkeling van een land opleiding is, heeft mij gemotiveerd om vrijwillige tolk voor de stichting 2 van de 52 te zijn. Want mijn wortels liggen in Nepal en ik waardeer de inzet van de mensen van deze stichting voor mijn geboorteland.