2vd52 Reis naar Nepal 2023

Nieuwsbrief nr 6 is verschenen.

Komend weekend gaan mijn medebestuursleden van 2vande52 weer naar Haripur om onze plannen en ideeën verder uit te voeren. Op het gebied van onderwijs hebben we de afgelopen 7 jaar al veel bereikt. Echter, in Dalit Village-7 blijft extreme armoede een issue. We zijn momenteel bezig met een 5-jarenplan om zelfredzaamheid te realiseren. Kids die nu een middelbare schoolopleiding volgen kunnen hopelijk dmv verkoop van groente en fruit stap voor stap hun gehucht ietwat leefbaarder maken.

Als je de mogelijkheid hebt om ons financieel te steunen dan zouden wij, maar vooral de inwoners van Haripur je enorm dankbaar zijn.

Bekijk via deze link de nieuwsbrief, veel leesplezier!

Reis naar Haripur

Op 6 oktober vertrekken Wijtze, Jesper (zoon Wijtze) en Marsha weer naar Haripur.
De voorbereidingen met onze social worker Arbind Chaudhary zijn in volle gang, want wij willen onze tijd zo goed mogelijk willen besteden.  Inmiddels is de planning rond en zijn onze dagen goed gevuld.

Bijzonder aan deze reis is dat Jesper de zoon van Wijtze dit keer meegaat, Wijtze nam al eerder zoon Bjorn mee en nu is het beurt aan zijn broertje. Omdat wij bij elk bezoek een activiteit en een picknick inplannen voor de scholen, leek het ons leuk om Jesper verantwoordelijk te maken voor de activiteit van het aankomende bezoek. Wij hebben zijn plannen al gehoord, maar zijn natuurlijk net als hem reuze benieuwd hoe de kinderen het gaan vinden. Het zal vast een hit worden! Houd onze socials en website in de gaten voor al onze gebeurtenissen en verhalen. 

Als alles goed gaat, landen wij op 16 oktober weer veilig in Nederland.