Kerst-actie voor de Indrapur School in Haripur, Nepal

Kerst-actie voor de Indrapur School in Haripur, Nepal

Zoals je weet zet Stichting 2 van de 52 zich in om kansarme jongeren in Haripur, Nepal de mogelijkheid te bieden om zich middels onderwijs aan de dagelijkse ellende te ontworstelen. 

Daarnaast zorgen we voor verbetering van de hygiëne en helpen we incidenteel om d.m.v.  voedselpakketten, winterkleding en recentelijk support voor Covid-vaccinaties het leven van de kinderen in die regio te verbeteren. 

Vorig jaar hebben we mede door de verkoop van wijnpakketten een kleuterschool op poten kunnen zetten. Docenten zijn aangenomen, we hebben meubilair laten maken door plaatselijke timmerlui en dankzij gulle donaties wordt er inmiddels ook gewerkt met een laptop en een beamer. 

Onze volgende missie is het bouwen van een nieuw gebouw

Onze volgende missie is het bouwen van een nieuw gebouw waar middelbaar onderwijs geboden gaat worden. Ook zullen we dan weer docenten aan moeten nemen en maaltijden, gas, licht en water moeten regelen. Wijtze en Rob gaan op 20 november naar Nepal om dit project op te starten. Om die reden vragen we wederom je steun.
Je kunt ons helpen door via ons kerstpakketten, wijnpakketten en/of loempia-pakketten te kopen. De opbrengst hiervan zal volledig ten goede komen aan bovengenoemd project.
Oftewel: Niets aan de strijkstok! 

Kijk in de bijlage voor de diverse pakketten en laat ons s.v.p. voor 1 december weten of je ons wilt helpen de middelbare school van de grond te krijgen. 

Stichting 2 van de 52 

Wijtze, Marsha, Melanie, Niesèt en Rob 


De Kerstpakketten

Je kan je bestelling doen per email door te klikken op de button hieronder.

Graag willen het volgende van je weten.

  • Welk pakket kies je 
  • Aantal
  • Naam
  • Adres waar het wijn van kerstpakket bezorgd kan worden

* het loempia pakket is enkel af te halen in Apeldoorn,
dit kan elke vrijdag in december tussen 17.00 en 19.00 uur.
 

Dit is de inhoud van het kerstpakket, welke speciaal voor Stichting 2vande52 is samengesteld.