Haripur 2021 – Blog dag 6

Haripur 2021 – Blog dag 6

Vandaag helaas alweer de laatste dag in Haripur. Ze zeggen altijd dat wanneer je het naar het zin hebt de tijd snel gaat. Nou, het is voorbij gevlogen. De ochtend was heel erg druk. We werden gefilmd door een cameraploeg die een documentaire maakt over het liefdadigheidswerk van Arbind, waarbij 2vande52 een grote rol speelt. Daarna hebben we een bord onthult bij de kleuterschool waarop de namen van enkele grote sponsoren vermeld staan. Ook Stichting Thang werd bedankt voor de bijdrage aan nieuwe leesboeken, we hebben 3 laptops uit kunnen reiken voor het geven van computerles en daarna zijn we naar Little Africa gegaan om het plaatsen van een waterpomp te aanschouwen, waar we eerder budget voor vrij hadden gemaakt. Tenslotte ook nog opnames gemaakt van het gebouw waar we onze middelbare school gaan vestigen, bij de Shree Sharwan Janta school.

Oud Hollandse spelletjes

Het middagprogramma stond compleet in teken van ‘onze kinderen’ … Een luxe picknick met kip en groente (dat krijgen ze hier nagenoeg nooit) met frisdrank. Daarna oud Hollandse spelletjes, waaronder zaklopen en natuurlijk een potje voetballen. Het opblazen en uitdelen van ballonnen was een gevaar voor ons leven. Man, wat waren de kinderen gek om een opgeblazen ballon te bemachtigen! Marsha had de schminkdoos mee om de kinderen te voorzien van een ander gezichtje. Rob en Wijtze waren toen al helemaal afgepeigerd vanwege het paardje rijden, Jonassen en andere gekkigheid met die hummels. En de afsluiting was echt absoluut fantastisch! Samen met de kinderen en Snollebollekes van links naar rechts… En om het nog gekker te maken kwamen ook de Vogeltjesdans en Hoofd, Schouders, Knie en Teen nog voorbij.

Diepte en geluk….onbetaalbaar

Een dag met elkaar, de kinderen, leraren en ouders om nooit te vergeten! Zo ontzettend in ons hart! Door slechts 2 weekjes per jaar van je tijd te besteden aan liefdadigheid. In 5 jaar tijd zien we zo veel verschil in de ogen van de kinderen. Diepte en geluk….onbetaalbaar. Nu zitten we emotioneel met z’n drieën deze post te schrijven en weten we dat we wederom voor de kinderen iets heel moois gerealiseerd hebben. En we zijn nog lang niet klaar.