Haripur 2021 – Blog dag 5

Haripur 2021 – Blog dag 5

Een dag van veel besprekingen en presentaties. We begonnen de dag op de Everest Academy waar we informatie kregen over ontwikkelingsmaterialen, bruikbaar op kleuterscholen en lagere scholen. Daarna gaven we met z’n drieën een mooie presentatie aan plm 150 tieners over de Nederlandse cultuur, het onderwijssysteem en onze reden van aanwezigheid in Nepal. We willen de leerlingen stimuleren om mee te helpen om de armsten in Nepal te helpen een iets beter leven te krijgen.

Hetzelfde deden we een uur later op de Oxford Academy om ons netwerk in de regio te vergroten. Van beide academies hebben we de toezegging dat ze ons gaan helpen om Indrapur naar een hoger niveau te tillen.

Flink geïnvesteerd in schoolspullen

Na de lunch hebben we flink geïnvesteerd in schoolspullen voor de kleuterschool en een nieuw schooltje (Edukick) bij de baksteenfabriek. Ook organiseren we morgen een picnic voor de leerlingen van onze scholen. Dus kip, rijst, dahl en heel veel lekkers ingeslagen. ‘S avonds gegeten bij Arbind thuis, de plannen voor de komende jaren doorgenomen en Gunjan, de docente voor de Edukick-school aangenomen. Wederom een heerlijke, vermoeiende dag.