2 van de 52 - Wijnpakketten

Geld inzamelen voor een kleuterschool

Lieve mensen,

Soms beseffen we niet hoe goed we het hebben en hoeveel dingen wij vanzelfsprekend vinden die voor anderen helemaal niet zo vanzelfsprekend zijn. Zo vinden wij het normaal dat kinderen naar school gaan, we water uit een kraan kunnen halen en dat we elke dag weer kunnen eten. Dit is niet voor iedereen het geval. Zo zijn de kinderen in Haripur afhankelijk van ons op een toekomst waarin ze ook naar school kunnen gaan, goede hygiëne kunnen hebben en meer dan 1 maaltijd per dag krijgen. 

Als u onze ontwikkelingen heeft gevolgd weet u waarschijnlijk al dat we o.a. een school hebben gebouwd, dat we er wasbakken bij hebben kunnen maken zodat de kinderen niet vies het klaslokaal in moeten en we ons best doen de kinderen een tweede maaltijd op school te bieden. 

Wijnpakketten om geld in te zamelen

Momenteel zijn we bezig met nog een paar projecten zoals het opknappen en inrichten van een tweede gebouw zodat ook de kleuters naar school kunnen. Om dit mogelijk te maken, hebben we extra donaties nodig. Daarom kunt u vanaf nu wijnpakketten bij ons kopen.

Klik op de afbeelding voor een grotere versie!

Woont u in de buurt van Rosmalen/Kampen/Apeldoorn en wilt u een heerlijk glas wijn drinken en tegelijkertijd een goed doel steunen? Koop het dan via ons voor dezelfde prijs als in de winkel (20 euro) door een bericht naar ons te sturen! In het pakket zitten twee lekkere wijnen van La Villette namelijk een fles Chardonnay en een fles Grenache Syrah Mourvedre.

Als u dit wijnpakket via ons koopt t.w.v. 20 euro, doneert u 10 euro aan onze stichting met als voornaamste doel het bevorderen van onderwijs en hygiëne in Haripur, Nepal. Hiervoor zouden wij en vooral de kinderen in Haripur heel erg dankbaar zijn.  Financiële ondersteuning is namelijk heel hard nodig om onderwijs voor de allerarmsten in onze samenleving mogelijk te maken.

U zou ons kunnen helpen door zelf een (aantal) wijnpakket(ten) af te nemen en deze aan uw vrienden of relaties te geven. Zo kan het balletje gaan rollen en kunnen we de donaties gebruiken door uiteindelijk ook een kleuterschool te faciliteren.

Helpt u ons om de kinderen in Haripur uitzicht te bieden op een betere toekomst?

Bij voorbaat dank,

Marsha, Wijtze, Niesèt, Melanie en Rob