Light of Life - Stichting 2 van de 52

Armbandjes met een hart

Vorig jaar op de dag voor mijn verjaardag werd ik door Marlies Beeks van Stichting Light of Life uitgenodigd voor een gezellige dames avond. Ze was geïnspireerd door het Teej festival in Nepal, een festival speciaal voor vrouwen. Tijdens haar presentatie die avond vertelde Marlies niet alleen over haar Light of Life en de school Aamaghar Pathshala in Pumdi Bhumdi, maar ook over de Indrapur school in Haripur en de Stichting 2 van de 52. Het was inmiddels twee jaar geleden, dat ik voor Aamaghar Pathshala donatieacties had georganiseerd. Dus ik dacht wie jarig is trakteert en heb toen uitgesproken dat ik voor de Indrapur school hetzelfde wilde doen als ik destijds voor Aamaghar Pathshala had gedaan.

Light of Life kent een afdeling Little Lights. De Little Lights zijn een aantal kinderen van een basisschool die zich ook inzetten voor Aamaghar Pathshala. Met als aanvoerder Jens. Jens heeft al vele acties bedacht en uitgevoerd, waaronder gelukspoppetjes. Hij heeft er zelfs het programma Hart van Nederland mee gehaald. Zijn gelukspoppetjes waren de inspiratie voor mijn armbandjes actie. Een leuk hebbedingetje dat als kadootje kan dienen voor een bijzondere donatie, maar ook met een eigen prijs. Mijn armbandjes zijn te koop voor 4 euro per stuk en drie armbandjes krijg je voor een tientje. Ik heb de armbandjes ook iets van mezelf meegegeven. Elk armbandje heeft tenminste één kraaltje met een hartje, want deze actie heeft mij op de been gehouden toen ik worstelde met problemen met mijn hart. My heart keeps beating for the children in Nepal!

Light of Life - Stichting 2 van de 52